ISO/TR 23304:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٨ مايو ٢٠٢١

Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content

ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021

الإنجليزية 21 صفحات
الإصدار الحالي
54.29 BHD

مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021

This document provides guidelines on:

— how to express vitamin quantity,

— the expression of different molecular forms in appropriate units,

— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.

It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 7944:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Reference wavelengths
ISO 21498-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Electrically propelled road vehicles — Electrical specifications and tests for voltage class B systems and components — Part 2: Electrical tests for components
ISO 23551-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Safety and control devices for gas burners and gas-burning appliances — Particular requirements — Part 1: Automatic and semi-automatic shut-off valves
ISO 13695:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Lasers and laser-related equipment — Test methods for the spectral characteristics of lasers