ISO/TR 23304:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 18 مايو 2021 ·

Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content

الاقتصاد المنزلي بصفة عامة
* يشمل المعلومات عن الزبائن * خدمات الفنادق والمطاعم ومغاسل الملابس، انظر 03.080.30 * أجهزة التكييف والتهوية، انظر 23.120 * المعدات الكهربائية المستخدمة باليد، انظر 25.140.20 * الأجهزة الكهربائية المنزلية، انظر 33.160 * السا

ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021

This document provides guidelines on:

— how to express vitamin quantity,

— the expression of different molecular forms in appropriate units,

— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.

It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 12224-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 1: Classification and performance requirements
ISO 33405:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Reference materials — Approaches for characterization and assessment of homogeneity and stability
ISO 33406:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Approaches for the production of reference materials with qualitative properties
ISO 12224-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 2: Determination of flux content